Novice

seznam

Prenovili smo našo spletno stran in posodabljamo e-poslovanje

V sklopu oblikovanja naše nove celostne grafične podobe smo se odločili tudi za prenovo naše spletne strani.

Sredstva za posodobitev e-poslovanja se bodo sofinancirala v sklopu razpisa :

 

Ime operacije: Z e-poslovanjem do večje globalne konkurenčnosti

V okviru razpisa: Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

Ukrepi:

  • Elektronska izmenjava med partnerji
  • Digitalizacija nastopov na sejmih
  • Spletne strani za tuje trge
  • Produktno-prodajni video
  • Krepitev kompetenc – usposabljanja

 

Zaposleni, vodilni in lastniki podjetja Polident d.o.o. smo se udeležili usposabljanja iz področja digitalizacije procesov, katerega namen je krepitev kompetenc. Dne 26.8.2019 je podjetje Arctur d.o.o. izvedlo 8 urno usposabljanje, ki je potekalo v naših prostorih. Na usposabljanju smo se seznanili z nazorno predstavitvijo primerov dobrih praks pri uvedbi in implementaciji »Industrije 4.0«, ki se nanaša na poslovanje s tujimi partnerji, s poudarkom na primerih panožne ravni - razvoj in proizvodnja v dentalni industriji. Z usposabljanjem želimo doseči cilj povečanja učinkovitosti poslovanja in posledično globalne konkurenčnosti, za katerega je eden izmed nujnih pogojev tudi zavedanje pomena digitalizacije procesov s strani vseh udeleženih v poslovnih procesih podjetja.

Cilj javnega razpisa z vidika Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike je z vzpostavitvijo ali nadgradnjo elektronskega poslovanja izboljšati možnosti MSP pri vstopu oziroma širitvi poslovanja na tuje trge in tako povečati njihovo mednarodno konkurenčnost.

Namen operacije je preko sofinanciranja upravičenih stroškov vzpostavitve ali nadgradnje elektronskega poslovanja podpreti vstop v globalne verige vrednosti in na nove trge ter povečanje mednarodne konkurenčnosti.

Naložbo financirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

http://www.eu-skladi.si

logoti polident