Podjetje

Dentalna industrija je ena najhitreje razvijajočih se panog. Tehnologije prihajajo, se uveljavljajo, odhajajo in spreminjajo. Vsi proizvajalci se skušamo kar najbolj približati naravnemu zobu in materialom, ki jih imamo ljudje v ustih.

V Polidentu že od leta 1958 izdelujemo kakovostne dentalne proizvode, s katerimi boste lahko vašim kupcem nudili najboljšo oskrbo in estetsko dovršene rešitve.

Prizadevamo si ostati med vodilnimi razvijalci dentalnih proizvodov in jih nuditi zahtevnim kupcem z vseh koncev sveta. Naše proizvode uporabljajo zobotehniki in zobozdravniki v več kot 60 državah na vseh celinah sveta.

Neprestano razvijamo nove in izboljšujemo obstoječe proizvode. Zavedamo se, da se kakovost proizvodov in celotnega podjetja začne z urejenostjo organizacije in spoštovanjem pravil in predpisov. Zato je naše podjetje certificirano v skladu s standardoma  ISO 9001 in ISO 13485, za naše proizvode smo prejeli certifikat CE, obenem pa tudi dodatne certifikate, ki jih zahtevajo posamezni trgi (FDA, Health Canada in drugi).

Danes je Polident uspešno in prepoznavno podjetje, k čemur so pripomogli ljudje, ki so v njem pustili pečat v preteklosti, zaposleni, ki se danes trudimo po svojih najboljših močeh, kupci, ki s svojim trudom in pripadnostjo podjetju širijo prepoznavnost naših proizvodov, dobavitelji, ki nam z zanesljivostjo in kakovostjo pomagajo razvijati in proizvajati vrhunske proizvode, in številni drugi ljudje zunaj podjetja, s pomočjo katerih rastemo, se razvijamo in zagotavljamo visoko kakovostne proizvode.

POLIDENT - prijazna industrija kakovostnih dentalnih proizvodov.