Novice

seznam

PoliDent prejel priznanje na področju HR

Prejeli smo priznanje »Razvoj HR-ja v družinskem podjetju« in »Priznanje finalist izbora Kadrovska ekipa leta 2024«

kk-lovehr2024-1

 

Na Slovenskem Kadrovskem Kongresu »loveHR Summit 2024« smo prejeli priznanje »Razvoj HR-ja v družinskem podjetju« in »Priznanje finalist izbora Kadrovska ekipa leta 2024«  v kategoriji  mala in srednja podjetja.

Izborna komisija je svojo odločitev utemeljila takole: “Kadrovska služba v PoliDentu celovito podpira poslovanje družbe, ki je družinsko podjetje. Velik poudarek dajejo zaposlovanju, razvoju in zadovoljstvu zaposlenih, upravljanju odsotnosti z dela in fluktuaciji zaposlenih. V zadnjem obdobju so vpeljali projekte na področju promocije zdravja ter nadgradili kadrovske procese in tako izboljšali delovne pogoje za vse zaposlene.”

Čestitamo HR ekipi za izjemne dosežke in razvoj HR funkcije v družinskem podjetju. Zahvaljujemo se celotni kadrovski ekipi, ki srčno skrbi za naše zaposlene, hkrati smo ponosni na vse naše sodelavke in sodelavce, ki so del te nagrade.

Rezultati dela se čutijo v podjetju, kjer se klima in zadovoljstvo stalno izboljšujeta. Seveda je lepo videti, da nas pohvalijo tudi zunanji strokovni opazovalci.

Vsekakor delo z  ljudmi zahteva veliko mere srčnosti in hkrati potrpljenja, saj so v določenih primerih rezultati vidni šele z zamikom, kar pa nas še bolj spodbuja, da ne odnehamo in  vedno znova vpeljujemo nove in inovativne pristope  k zadovoljstvu zaposlenih in uspešnosti podjetja.